Erzincan Tulum Peyniri - Yaban Mersinli (250gr)
₺ 250.00
Image
Image

Erzincan Tulum Peyniri - Yaban Mersinli (250gr)

ŞİRDEN MAYALI
KATKISIZ KORUYUCUSUZ
250 GR
₺ 250.00
1
Ürün Detayı

ERZİNCAN TULUM PEYNİRİ-YABAN MERSİNİ

 

Erzincan Tulum Peyniri, Erzincan yöresinde otlayan koyun ve keçi sütünden üretilen, kendine has aroması ve kıvamıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakan çok özel bir peynir çeşididir. Ağızda dağılan bir yapıya sahip olması, tazelik ve doğallığın bir göstergesidir. Üretiminde kullanılan şirden mayası, peynirin doğal ve katkı maddelerinden uzak bir şekilde fermente edilmesini sağlar. Böylece, koruyucu ve aroma verici maddeler olmadan elde edilen bu eşsiz peynir, doğallığını ve yöresel karakterini korur. Çiğ sütten üretilen bu özel peynir, 3 ay boyunca olgunlaştırılarak eşsiz karakterini ve tadını kazanır. Yaban mersini ve yayık tereyağı ile harmanlanarak hem tatlı hem tuzlu bir lezzet deneyimi sunar. Orta düzeyde tuz oranına sahip Erzincan Tulum Peynirimiz, zengin yapısıyla sadece kahvaltılarda değil, aynı zamanda salatalarda ve makarna yemeklerinde de mükemmel bir uyum sağlar. Spesiyal peynirimizi mutlaka deneyin!

 

Muhafaza Koşulları: Buzdolabında (+4 °C) muhafaza ediniz.

 

Ürün İçeriği: Koyun Sütü, Keçi Sütü, Şirden Mayası, Tuz, Yayık Tereyağı, Yaban Mersini

 

Alerjen Uyarısı: Laktoz içerir.

Image
Ücretsiz Kargo

3000TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde kargo bedava!


Image
Aynı Gün Kargo

14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda.


Image
İade Garantisi

İade garantisi Nermin Hanım güvencesinde.


Image
Sıfır Pestisit, Doğal

Katkısız, koruyucusuz, temiz içerikli ürünler.

Kendi Bahçelerimiz, Kendi Fabrikamız
Fabrikamızda sadece kendi zeytinlerimizi işliyoruz, başka üreticilere veya dışarıya hiçbir şekilde sıkım yapmıyoruz. Bu şekilde fabrikamızda kaliteli temiz zeytin girişini sağlıyor ve en yüksek kalitede zeytinyağı üretebiliyoruz.

Kendi fabrikamızda üretmediğimiz hiçbir yağı şişelemiyoruz.

Hayallerinin Peşinde! Nermin Gelbal Gökduman

Zeytinden cok yağ elde etmek için enzim kullanmıyoruz, sıcak su kullanmıyoruz, lezzet ve kokuyu değiştirmek için kimyasallar kullanmıyoruz.
Zeytinleri olgunlaştırmak için kimyasal kullanmıyoruz, hiç bir ürünümüzde katkı koruyucu kullanmıyoruz.
Tüm ürünlerimizde temiz içerik, sıfır pestisit!
SEVEBİLECEĞİNİZ DİĞER ÜRÜNLERİMİZ